Gespecialiseerd in badkamers

Wandafwerking

Het stukadoren van wanden is onze specialiteit. Hier houden wij ons dan ook dagelijks mee bezig. Of het nu om een woonkamer gaat, of om grote ruimtes in utiliteitsbouw, ons principe blijft hetzelfde: kwaliteit staat voorop en wij willen trots zijn op het werk dat wij leveren. Wij hebben als bedrijf al 13 jaar ervaring en werken met een vaste groep zelfstandigen, waardoor wij garant kunnen staan voor vakkundig werk tegen een goede prijs!

Wij stukadoren uw wanden vlak en leveren ze sausklaar, behangklaar, of tegelklaar op, afhankelijk van de gewenste afwerking. Eventueel kunnen wij ook zorg dragen voor het sauswerk in gewenste kleur of het behangen van uw wand.

Een extra mogelijkheid voor uw wanden is het gebruik van sierpleister zoals bijvoorbeeld spachtelputz of granol.

Plafondafwerking

Bent u op zoek naar iemand die uw plafond kan afwerken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stukken uw plafond vakkundig en glad. Vooral in oude huizen komt het vaak voor dat plafonds niet meer mooi glad zijn of scheuren vertonen. Op bekwame wijze restaureren wij uw plafond en leveren dit weer glad en strak op.

Het plafond wordt sausklaar opgeleverd. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor het sauzen of spuiten van uw plafond. Wilt u mooie sierlijsten rond uw plafond? Dit kunnen wij ook voor u realiseren.


Tegenwoordig wordt steeds vaker schuurwerk toegepast bij plafonds. Dit is een speciale techniek van stukadoren, wat een mooi en authentiek effect geeft, met name bij goede belichting.

Contactgegevens

Van Buren Badkamers
Middelweg 72b
2957 TH Nieuw-Lekkerland
T. 0184 683112
M. 06 22804138
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk referenties >>

Ga naar boven