Gespecialiseerd in badkamers

U kunt bij ons terecht voor uw totale badkamer en sanitair. Of u nu een eenvoudige standaard badkamer of een luxueus ontwerp op maat wilt, wij helpen u graag. Wij denken met u mee, geven advies en nemen de gehele uitvoering op ons, tot en met het ophangen van de laatste toilletrolhouder! Jarenlange ervaring (13 jaar) maakt dat u bij Van Buren Badkamers verzekerd bent van kwaliteit, vakkundige uitvoering en een mooi resultaat!

Allereerst adviseren wij u en maken een planning voor de werkzaamheden die u wenst. Wij kunnen u ook goed kleur- en inrichtingsadvies geven. U moet er vanuit gaan dat de realisatie van een nieuwe badkamer zo'n twee weken kost. Wij zorgen dat de oude badkamer gesloopt wordt, en gaan dan aan de slag met de nieuwe badkamer. Tegelwerk is vakwerk en wij staan garant voor kwaliteit. 

Ook het leveren en monteren van het sanitair, kastjes, wc etc. behoort bij onze werkzaamheden. U heeft talloze mogelijkheden van inrichting binnen elk budget. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie.

Contactgegevens

Van Buren Badkamers
Middelweg 72b
2957 TH Nieuw-Lekkerland
T. 0184 683112
M. 06 22804138
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk referenties >>

Ga naar boven